Eurol Lubricants Official Dealer

Since 2006

Фул Систем е компанија создадена 2006 година во Скопје со огромно работно искуство. Се занимава со продажба на моторни масла на големо од познатиот бренд EUROL, кои се произведуваат и полнат во Холандија.

Фул Систем е официјален увозник и дистрибутер на EUROL за Македонија. Компанијата располага со сопствен магацински простор со седиште во Скопје, кој е опремен по најнови европски стандарди. Располага со сопствен возен парк, со кој ја врши дистрибуцијата и ја формира мрежата низ целата република брзо и ефикасно.

Маслата кои ги дистрибутираме се високо квалитетни и ги исполнуваат сите најнови норми и стандарди во автомобилската индустрија. Нашите клиенти со кои соработуваме добиваат многу поволни услови за соработка и рекламен материјал. 

© 2021 Фул Систем. Сите права задржани.